top of page
40542604_10217350355057470_6895927236222

Ønsker du at blive medlem i TMCK, så send os en mail til: bestyrelse@tmck.dk

I mailen skal vi bruge: navn & en E-mailadresse

Medlemskab er 300 kr. pr. år.

(Der ydes tilskud til løb - 150,- pr. år hvor man stiller op i klubnavn og tøj)

Kontingent indbetales på vores konto i Nordea.

Reg. nr. 2375 Konto nr. 8982342687

Klub info: Welcome

TMCK TRÆNINGSTIDER

Vi træner således at der er plads til alle. TMCK er både for landevejsryttere og MTB'ere, og vi spænder aldersmæssigt fra de helt unge til seje pensionister. Nedenfor finder du vores træningstider, hvis der er noget du er i tvivl om, så ring eller mail til os. Eller kig nærmere på vores facebook side; Tved Motionscykelklub af 2015

TRÆNINGSTIDER

Forår / Sommer / Efterår

Tirsdage: Vi mødes på parkeringspladsen ved Have Og Park Center Svendborg på Tvedvej kl. 18.30

Torsdage: Vi mødes foran Fri Bike Shop på Tvedvej Kirkevej kl. 18.30

Weekend: Aftales indbyrdes mellem medlemmerne, og som regel er medlemmerne gode til at få lagt turene op i facebook gruppen så man kan melde sig på - så følg med der! Der er tit bagerstopsture ;-)

 

Vi er inddelt i 4 grupper - Gr. 1, 2 og 3 er for landevejsryttere og en gruppe er for MTB'erne. Fælles for alle grupper er, at man sørger for at alle kommer med ud og med hjem. Altså alle har et ansvar for at vente på hinanden.

  • Gr. 1 kører 30+ i snit,

  • Gr. 2 kører typisk 26 - 29 i snit alt efter hvad man aftaler.

  • Gr. 3 for kører typisk op til 25 i snit igen efter aftale.

  • MTB'erne kører typisk på skovstier, markveje og enkelte spor. Tempo afhænger af gruppens sammensætning.

Vinter

Der kører mest på MTB, men vinterracerne bliver også luftet.

Det aftales som weekenturerne via facebook opslag fra gang til gang.

Derudover køres der med i Bkool-ligaen og Indoor Bike (Spinning) om torsdagen i Skårup (selvfinansieret).

Klub info: Upcoming Events
19029628_1419239641446501_4786302737898782595_n.jpg

TMCK VISION OG MISSION

Vision​​

TMCK er en offensiv motionscykel klub, som lægger vægt på fælleskabet. Et fælleskab, hvor der er plads til alle, ung som ældre, motionist og jernhård mtb'er og/eller landevejsrytter!

Mission​​

Vi ønsker at være det naturlige samlingspunkt for cyklister på Sydfyn, hvor alle med interesse for cykelsport på motionistplan, kan udøve deres interesser, og opleve, at de gør det i Danmarks hyggeligste klub for cyklister.

Klub info: About
39936560_10216432597114790_6809783828786

KODEKS FOR TMCK

I Tved Motionscykelklub følger vi disse 8 enkle guidelines, når vi færdes på landevejen eller i skoven:

1. Vi overholder til enhver tid færdselsloven.

2. Vi køre altid med cykelhjelm og har lys på cyklen efter forholdene.

3. Vi viser hensyn i trafikken & skoven, afpasser vores hastighed og placering, efter forholdene.

4. Vi efterlever Naturstyrelsens MTB-kodeks. https://www.google.dk/#q=naturstyrelsen+mtb

5. Vi følger holdkaptajnens anvisninger – de er der for din sikkerheds skyld.

6. Vi viser respekt for vores medcykellister og medtrafikanter.

7. Vi er opmærksomme på hinanden når vi cykler.

8. Vi repræsenterer Tved Motionscykelklub og værner om vores omdømme.

Klub info: Welcome
32802183_10213757176856724_3662726888595

ORGANISERING OG HOLDKAPTAJNER

Organisering af træningspas på racercykel

Inden afgang på træningsturen aftales det hvor langt og hvor hurtigt hver gruppe ønsker at køre, samt der aftales til hvilket tidspunkt træningen er afsluttet og hvori det tilstræbes at der er fælles fremmøde i klubben eller parkeringspladsen for at sige – tak for i dag. For at få gavn af hinanden til træning, bør der tilstræbes en organiseret form for kørsel, hvor der arbejdes med rulleskift.

Organisering af træningspas på mountainbike

Inden afgang på træningsturen aftales det hvor langt og hvor hurtigt hver gruppe ønsker at køre, samt der aftales til hvilket tidspunkt træningen er afsluttet og hvori det tilstræbes at der er fælles fremmøde i klubben eller parkeringspladsen for at sige – tak for i dag.

For at få gavn af hinanden til træning, bør der tilstræbes en organiseret form for kørsel, hvor der arbejdes med køreteknik for bedre præstation.

Holdkaptajner

Kaptajner er personer som stiller sig til rådighed den pågældende træningsdag for at vi alle kan få bedst mulige oplevelser af træningsturene. Kaptajner giver sig til kende inden trænings start, således at opdeling har fundet sted inden træningens begyndelse. Kaptajner har beføjelse til at tilrettevise/afvise personer, som efter kaptajnens skøn ikke passer på dette hold som denne har ansvaret for. Kaptajnen har beføjelser til at hæve og sænke farten efter bedste skøn så gruppen kommer til at fungere optimalt.

Såfremt der ikke er en eller nogen kaptajner til træningsstart i de respektive grupper, henstilles der til at de personer som normalt træner i gruppen træder til.

Kaptajnen er din repræsentant og gør et frivilligt stykke arbejde for at du får bedst mulig oplevelse af træningsturene, og skal derfor behandles med respekt.

Følgende kommandoer bliver brugt til træning

Forfra - betyder modkørende trafik. Bagfra - betyder bagfra kommende trafik. 

Hul / huller - betyder huller i vejbanen. Meldingen suppleres med at der peges ned mod hullet i kørebanen. Kig op / se op - betyder forhindring forude. 

Enkeltrække - betyder rytterne skal danne enkeltkolonne ved at højre række ændrer hastighed. Forreste ryttere hæver hastighed og bagerste sænker den for derved at skabe hul/plads til venstre række. 

Punktering - betyder rytter er punkteret og man lader farten glide langsom af cyklerne uden pludselige opbremsninger. Defekt - betyder rytter har defekt på cyklen og flokken lader farten glide langsom af cyklerne uden pludselige opbremsninger. 

Een ned - betyder hastigheden er for høj og skal sænkes med 1 km/t. Venstre - betyder svingning til venstre. Højre - betyder svingning til højre. Stop - betyder flokken skal standse helt op. Fri - betyder fri passage af - eller udkørsel på vej.

Klub info: About
33345871_817712368424061_551198528621458

TMCK KLUBTØJ

Som medlem af TMCK har du mulighed for at investerer i cykeltøj. Vi har designet et super sæt, syntes vi selv! Det er holdt i Tved farverne blå og gul, og tøjet er produceret hos Marcello Bergamo i Italien. Tveds lokale virksomheder har købt sponsor plads på vores tøj, som vi stolt viser frem når vi er ude og træne. Der er både kort og langt sæt, vinter sæt hvis man træner om vinteren, og vi forsøger at lagerføre en smule. Vi bestiller 3 -4 gange om året og samler løbende sammen for at kunne holde priserne nede. Normal leveringstid fra Italien er ca. 10 uger.

Priserne er kun for TMCK's medlemmer og sælges ikke til andre!

Send os en mail hvis du gerne vil købe tøjet eller hvis du vil vide mere om det - bestyrelse@tmck.dk

Klub info: About
Klub info: FAQ
bottom of page