top of page
Ærø tur 2016

TMCK

En klub med plads til alle

Om os: About
Logo - rigtig kopier.png

TMCK BLEV EN REALITET

Da de 2 venner Thomas og Kim en varm sommerdag var ude at cykle faldt snakken på at det kunne være fedt med en cykelklub i Tved.


Klubben skulle både være for dem der cyklede på ryttercykel og mountainbike. Ideen blev lagt i skuffen, men ikke glemt! Snakken forsatte og de to venner blev enige om at se de kunne danne en cykelklub i Tved. Så den 19. Marts 2015 blev der indkaldt til stiftende generalforsamling i Kims køkken på Ørbækvej 109 i Tved. 

Det lykkedes at sammensætte en bestyrelse og derefter gik det stærkt. Bestyrelsen første mål var at få designet et sæt tøj som alle medlemmer kunne købe til fordelagtige priser. Og endnu vigtigere at folk så kunne se at der var kommet en cykelklub i Tved.

Der skulle derfor også findes sponsorer og der var bred enighed i bestyrelsen at vi skulle prøve at holde os til de lokale erhvervsdrivende, hvilket lykkes! Men hvem skulle så leverer tøjet? Valget faldt på Marcello Bergamo fra Italien, og efter en rum ventetid kom tøjet til Tved den 30 juli 2015. Glæden var stor og vi kunne endelig komme ud på veje og stier og vise vores tøj frem.

Og vi er her endnu og visionen er den samme - TMCK er og vil altid være en klub med plads til alle og vi går meget op i at alle skal føle sig velkommen. Så kom med ud og se om du ikke også bliver bidt af en gal cykel!

Om os: Welcome
Om os: FAQ

SÅ FIK VORES CYKELKLUB OGSÅ SIN HELT EGEN SANG.

SANGEN ER SKREVET AF VORES ALLESAMMENS TORBEN BONDE OG HANS SKØNNE KONE NETTE. GODT KOMPONERET OG SMUKT SKREVET - GODT ARBEJDE AF DEM BEGGE. 

Melodi : Jeg er så glad for min cykel


Vi er dem fra Tved af, vi køre jo i blåt, farven den er selvvalgt og rigtig rigtig flot.

Vi er så gla'e for vores cykler, vi kommer hurtigt langt omkring og det fordi, at på vores cykler, der går det let som ingenting.


Der no'en der køre på racer og no'en på MTB, det køre bare der ud af, og vi bliver ve' og ve'.

Vi er så gla'e for vores cykler, vi kommer hurtigt langt omkring og det fordi, at på vores cykler, der går det let som ingenting.

bottom of page