TMCK'S BESTYRELSE

Bestyrelsen er på 8 mand og 1 kvinde der arbejder "benhårdt" på at varetage TMCK's interesser. Samtidig er alle mænd og kvinde aktive ryttere i klubben og flere kører både MTB og race. Alt i alt en meget alsidig bestyrelse i TMCK med mange kompetencer og færdigheder. Bestyrelsen afholder bestyrelsesmøder som minimum hver 3. måned, men mødes gerne oftere hvis det er påkrævet.


Hvis du/I har spørgsmål vedrørende TMCK, eller du som TMCK medlem har lyst til at læse referaterne så send os en mail - bestyrelse@tmck.dk eller fang os til træning!

17861724_1125303804248352_2586344114796107276_n.jpg

MORTEN STJERNHOLT NIELSEN

TMCK's Næstformand

Cykelmyggen, cykelbudet, vinmanden, kært barn har mange navne! Morten er endnu en klubfyr som ved hvad der skal til for at gennemfører de hårde løb. En rytter som kværner ud af vejen med stor kraft og sikkerhed. Fortrinsvis landevejsrytter men springer en gang imellem på en tur i skoven!

26168756_10215109435956588_6259516221453343442_n_edited.jpg

FLEMMING LANGBALLE

TMCK's Kasserer

Kaptajnen er klubbens kasserer - en hård hund med styr på finanserne. Der bliver ikke givet ved dørerne, heller ikke på landevejen. Flemming er en stærkt rytter i gr. 2 og er ofte med på et godt bagerstop. Mtb'en bliver vist frem ved særlige lejligheder.
Kaptajnen er også klubbens tøjmand og vores direkte link til Marcello Bergamo.

27973675_2010314565916317_9086430939384382186_n.jpg

DANNIE RASMUSSEN

TMCK Suppleant

Dannie er efterhånden også en af de gamle drenge i bestyrelsen af sin unge alder af være. Dannie er oprindelig til MTB men er begyndt ay småflirte med landevejens udfordringer og har" veninde" cykel magen til Askes , en rigtig TMCK'er som også stiller op til lidt social hygge og sporbyggeri når tiden til det

38133383_10214396411637502_2363071240819

ULRIK VIKINGEN BRØNER

Formand

selvudnævnt viking, fotomodel og humørkaptajn på de ture han deltager på.
hjælperytter i forbindelse med klubbens opstart i 2015 og har siddet i bestyrelsen stort set hele vejen på nær en enkelt periode hvor nye krafter skulle til.
mtb er favorit sporten, men elsker at mænge sig med gutterne på de tynde dæk.

60647322_10216619254867836_1039481299376

JENS LAWAETZ

TMCK Bestyrelsesmedlem

Jens startede sin karriere hos TMCK som benhård mountainbike rytter, men slog også senere sin kærlighed på de smalle dæk, hvor han hurtig fandt sig til rette  i grp 1 .
endvidere er jens en af få rytter der kører så stærkt, at skovens dyr frygter ham da han engang  har kørt et dyr ned.

Aske Thagaard Wilhelmsen

ASKE THAGAARD WILHELMSEN

Suppleant

Aske er den nye unge dreng i bestyrelsen, med masser af gåpåmod og ideer.

Startede på MTB og blev ret hurtig en dygtig rytter med stor respekt for sine hold kammerater.

Aske er på det sidste begyndt at flirte med landevejs cykling, og  sammen med Daninie har de købt hver sin "veninde" cykel. 

henriette damsted.jpg

HENRIETTE DAMSTED

Bestyrelsesmedlem

Henriette er vores første kvindelige Bestyrelsesmedlem. hun  har været med et stykke tid, men et styrt på cykel satte en stopper for træning i noget tid, men nu er hun tilbage stærk som en okse, og vi nyder alle godt af hendes altid strålende humør

jesper hansen.jpg

JESPER HANSEN

Bestyrelsesmedlem

Jesper  er landevejsrytter og en rytter der udvikler sig ret hurtigt, og sidder med hvor mange ville falde fra. Men han er også en opmærksom rytter der husker at hjælp sine holdkammerater  hvis behovet opstår.
så er Jesper også en rytter med  et stort fokus på det sociale og derfor også vellidt af ALLE

michael feiffer.jpg

MICHAEL PFEIFFER

Sekretær

Michael er en af de "gamle" drenge i bestyrelsen og efter en lille pause er manden med styr på vedtægter regler og love tilbage igen.
Michael ved hvordan man træner optimalt og derfor en meget inspirerende rytter at køre med.
vores kære sekretær køre MTB men kærligheden ligger  ved raceren på landevejen, behøves jeg at sige at Michael selv har bygget sine cykler

 
Ærø tur 2016

TMCK

En klub med plads til alle

 
Logo - rigtig kopier.png

TMCK BLEV EN REALITET

Da de 2 venner Thomas og Kim en varm sommerdag var ude at cykle faldt snakken på at det kunne være fedt med en cykelklub i Tved.


Klubben skulle både være for dem der cyklede på ryttercykel og mountainbike. Ideen blev lagt i skuffen, men ikke glemt! Snakken forsatte og de to venner blev enige om at se de kunne danne en cykelklub i Tved. Så den 19. Marts 2015 blev der indkaldt til stiftende generalforsamling i Kims køkken på Ørbækvej 109 i Tved. 

Det lykkedes at sammensætte en bestyrelse og derefter gik det stærkt. Bestyrelsen første mål var at få designet et sæt tøj som alle medlemmer kunne købe til fordelagtige priser. Og endnu vigtigere at folk så kunne se at der var kommet en cykelklub i Tved.

Der skulle derfor også findes sponsorer og der var bred enighed i bestyrelsen at vi skulle prøve at holde os til de lokale erhvervsdrivende, hvilket lykkes! Men hvem skulle så leverer tøjet? Valget faldt på Marcello Bergamo fra Italien, og efter en rum ventetid kom tøjet til Tved den 30 juli 2015. Glæden var stor og vi kunne endelig komme ud på veje og stier og vise vores tøj frem.

Og vi er her endnu og visionen er den samme - TMCK er og vil altid være en klub med plads til alle og vi går meget op i at alle skal føle sig velkommen. Så kom med ud og se om du ikke også bliver bidt af en gal cykel!

 
 

SÅ FIK VORES CYKELKLUB OGSÅ SIN HELT EGEN SANG.

SANGEN ER SKREVET AF VORES ALLESAMMENS TORBEN BONDE OG HANS SKØNNE KONE NETTE. GODT KOMPONERET OG SMUKT SKREVET - GODT ARBEJDE AF DEM BEGGE. 

Melodi : Jeg er så glad for min cykel


Vi er dem fra Tved af, vi køre jo i blåt, farven den er selvvalgt og rigtig rigtig flot.

Vi er så gla'e for vores cykler, vi kommer hurtigt langt omkring og det fordi, at på vores cykler, der går det let som ingenting.


Der no'en der køre på racer og no'en på MTB, det køre bare der ud af, og vi bliver ve' og ve'.

Vi er så gla'e for vores cykler, vi kommer hurtigt langt omkring og det fordi, at på vores cykler, der går det let som ingenting.