TMCK

En klub med plads til alle

 

TMCK BLEV EN REALITET

Da de 2 venner Thomas og Kim en varm sommerdag var ude at cykle faldt snakken på at det kunne være fedt med en cykelklub i Tved.


Klubben skulle både være for dem der cyklede på ryttercykel og mountainbike. Ideen blev lagt i skuffen, men ikke glemt! Snakken forsatte og de to venner blev enige om at se de kunne danne en cykelklub i Tved. Så den 19. Marts 2015 blev der indkaldt til stiftende generalforsamling i Kims køkken på Ørbækvej 109 i Tved. 

Det lykkedes at sammensætte en bestyrelse og derefter gik det stærkt. Bestyrelsen første mål var at få designet et sæt tøj som alle medlemmer kunne købe til fordelagtige priser. Og endnu vigtigere at folk så kunne se at der var kommet en cykelklub i Tved.

Der skulle derfor også findes sponsorer og der var bred enighed i bestyrelsen at vi skulle prøve at holde os til de lokale erhvervsdrivende, hvilket lykkes! Men hvem skulle så leverer tøjet? Valget faldt på Marcello Bergamo fra Italien, og efter en rum ventetid kom tøjet til Tved den 30 juli 2015. Glæden var stor og vi kunne endelig komme ud på veje og stier og vise vores tøj frem.

Og vi er her endnu og visionen er den samme - TMCK er og vil altid være en klub med plads til alle og vi går meget op i at alle skal føle sig velkommen. Så kom med ud og se om du ikke også bliver bidt af en gal cykel!

 

TMCK'S BESTYRELSE

Bestyrelsen er på 7 mand og arbejder "benhårdt" på at varetage TMCK's interesser. Samtidig er alle mand aktive ryttere i klubben og flere kører både MTB og race. Alt i alt en meget alsidig bestyrelse i TMCK med mange kompetencer og færdigheder. Bestyrelsen afholder bestyrelsesmøder som minimum hver 3. måned, men mødes gerne oftere hvis det er påkrævet.


Hvis du/I har spørgsmål vedrørende TMCK, eller du som TMCK medlem har lyst til at læse referaterne så send os en mail - bestyrelse@tmck.dk eller fang os til træning!

MORTEN STJERNHOLT NIELSEN

TMCK's Næstformand

Cykelmyggen, cykelbudet, vinmanden, kært barn har mange navne! Morten er endnu en klubfyr som ved hvad der skal til for at gennemfører de hårde løb. En rytter som kværner ud af vejen med stor kraft og sikkerhed. Fortrinsvis landevejsrytter men springer en gang imellem på en tur i skoven!

FLEMMING LANGBALLE

TMCK's Kasserer

Kaptajnen er klubbens kasserer - en hård hund med styr på finanserne. Der bliver ikke givet ved dørerne, heller ikke på landevejen. Flemming er en stærkt rytter i gr. 2 og er ofte med på et godt bagerstop. Mtb'en bliver vist frem ved særlige lejligheder.
Kaptajnen er også klubbens tøjmand og vores direkte link til Marcello Bergamo.

TORBEN BONDE

TMCK Sekretær

Hr. Bonde,  en knivskarp  mtb'er der har præsteret og gøre det som alle TMCK rytter drømmer om, nemlig at køre  75 km til bissen. En rigtig klubmand som nyder stor respekt blandt alle i klubben.

Torben er ikke kun hurtig i pedalerne , men også med kuglepennen,  da han er bestyrelsens sekretær.

KIM THERKILDSEN

TMCK Formand

Humør bomben er tilbage - Kim kommer altid med sit gode humør og milde sind til træning. Han er endvidere en af klubbens skiftere. Kim er fortrinsvis gr. 2 rytter og giver den en ekstra tand på turene så alle kan være med. Kim er også ejer af en mtb men den er vist nok i stykker!

DANNIE RASMUSSEN

TMCK Suppleant

Dannie er også ny mand i bestyrelsen og ny i TMCK. Er ny på mtb men kører som om at han har kørt i mange år. En super mtb'er som vi nok skal holde lidt øje med. Og en rigtig TMCK'er som også stiller op til lidt social hygge.

ULRIK VIKINGEN BRØNER

TMCK Suppleant / Hjemmesideansvarlig

selvudnævnt viking, fotomodel og humørkaptajn på de ture han deltager på.
hjælperytter i forbindelse med klubbens opstart i 2015 og har siddet i bestyrelsen stort set hele vejen på nær en enkelt periode hvor nye krafter skulle til.
mtb er favorit sporten, men elsker at mænge sig med gutterne på de tynde dæk.

JENS LAWAETZ

TMCK Bestyrelsesmedlem

Jens startede sin karriere hos TMCK som benhård mountainbike rytter, men slog også senere sin kærlighed på de smalle dæk, hvor han hurtig fandt sig til rette  i grp 1 .
endvidere er jens en af få rytter der kører så stærkt, at skovens dyr frygter ham da han engang  har kørt et dyr ned.

 

SÅ FIK VORES CYKELKLUB OGSÅ SIN HELT EGEN SANG.

SANGEN ER SKREVET AF VORES ALLESAMMENS TORBEN BONDE OG HANS SKØNNE KONE NETTE. GODT KOMPONERET OG SMUKT SKREVET - GODT ARBEJDE AF DEM BEGGE. 

Melodi : Jeg er så glad for min cykel


Vi er dem fra Tved af, vi køre jo i blåt, farven den er selvvalgt og rigtig rigtig flot.

Vi er så gla'e for vores cykler, vi kommer hurtigt langt omkring og det fordi, at på vores cykler, der går det let som ingenting.


Der no'en der køre på racer og no'en på MTB, det køre bare der ud af, og vi bliver ve' og ve'.

Vi er så gla'e for vores cykler, vi kommer hurtigt langt omkring og det fordi, at på vores cykler, der går det let som ingenting.

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.