top of page

Udfordrende MTB løb i Faaborg


Mountainbikeløbet var en del af Faaborg Outdoor Event, som bød på en lang række andre firluftsevents; Ocean Race i kajak, Trailløb, Motionsløb, SUP, Sejlsport, Wind- Kitesurfrace og meget andet. Bag havnebadet blev der indrettet en stor festivalplads med et kæmpe madtelt, EXPO område, information, garderobe og start/målområde for alle aktiviteter. Hele Faaborg og øhavet kommer med garanti til at summe af friluftsliv.

3-2-1! Starten gik fra Havnebadet i Faaborg og bragte os hurtigt ud i de skønne naturområder og bakker. Svanninge Bakker med sine lange stejle stigninger var en udfordring for de fleste og teknikken kom på prøve da vi skulle forcere de mange lækre stykker med single track i skovene.

Det var en hård men super fed tur! Mon ikke vi er klar til angribe i de Sydynske Alper igen i 2017?

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page