top of page

Ærøtur med TMCK 2016

Første officielle klubtur i Tmck for både mtb og race, turen gik til Ærø hvor 19 glade medlemmer havde valgt og bruge dagen sammen. Starten gik fra svendborg havn kl 8.45 nogle lidt senere😀 vi kan jo ikke regne med alle er der på det tidspunkt vi er jo trosalt voksne mennesker😂😂😂😂. Ombord på færgen med os alle, desværre kunne vi ikke få et bord sammen så vi blev spredt lidt over det hele, men højt humør, masser af kaffe og snak om hvad der kunne vente os på Ærø. Efter 75 min med sejlads nåede vi endelig havnen i Ærøskøbing, så skulle vi bare lige have fundet vores cykler i mængden inden vi kunne gå fra skibet, der var desværre nogle der måtte vente lidt længe med og få sin cykel da Allan lige skulle snakke med samtlige på vej ned på dækket, tak Allan 😉 300 meter fra havnen lå landbruggården hvor vi skulle spise senere og kunne opbevare vores tøj, efter omklædning var vi klar til og sige god tur til hinanden og så afsted, mtb ruten som i dagens anledning var planlagt af Per kørte den ene vej mens race som Pfeiffer havde planlagt kørte modsat vej. Os på race skulle ud på en tur på 100 km, vi nåede desværre ikke i mål, men nåede da små 68 km, på de 68 km blev der både kørt bakkespurt og lidt skiltespurt, på turen rundt fik vi også lige hilst på øens cykelklub som der lige nåede og fortælle os at D 6/8-17 bliver der afholdt Ærø rundt, og der håbede de vi ville komme over til. I Søby holdt vi ind, for nu var det tid til Bagerstop, lidt kager, brød og kaffe blev indtaget og så var vi klar til de sidste km, på vej mod Ærøskøbing støder vi pludselig ind i mtb som lige var kommet ud på noget vej og køre, efter vi havde hilst pænt på kørte race videre, skal da lige nævnes vi lige fik fortalt Brøner var punkteret efter 5 km, men han var dygtig til at skifte slange hurtigt, så det var en dygtig viking😉vejen rundt på Ærø bar meget præg af nylagte veje, småsten var lagt rigtig mange steder, så det er et under vi ikke punkterede. Tilbage i Ærøskøbing skulle vi så ind og have æggekage og stjerneskud, Brian,Britt og Heidi var kommet ind før os andre og godav du der var skideballe til dem, kromutter var tosset da hun mente vi skulle spise 13.30 men Per havde det på skrift vi først skulle spise kl 14.30. Efter indtagelse af mad gik turen hjemad igen, skal da love for det skulle 1000 andre os, men Koudal fandt en god plads til os uden vind😂😂😂 til sidst skal lyde en stor tak til jer der har planlagt dagen, og tak til alle jer der deltog, mon ikke der bliver en tur igen næste år, tak for idag!

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page