TMCK ønsker godt nytår

December 31, 2016

Godt nytår til jer alle her i TMCK gruppen -  efter dagens hyggetur var der lidt til ganen da vi kom hjem, venligst sponsoreret af Svendborg vinimport, mange tak for det.

Tak skal lyde fra mig, for et fantastisk TMCK år, i har virkelig allesammen været en fornøjelse og være sammen med, fedt og få så mange gamle og nye bekendtskaber. Tak skal også lyde til alle vores sponsore, uden jer ville det ikke gå.


En stor tak skal selfølgelig også lyde til Britt for at ku holde mig ud med alt det cykling til slut vil jeg glæde mig til året som kommer, med forhåbentligt ligeså meget sjov, hygge og spas i TMCK.. vi ses på vejene.

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.