Marselisborg MTB Marathon 2017

February 20, 2017

Igen i år håber vi i TMCK at kunne sende et stærkt hold afsted til Aarhus. Dem som deltog sidste år beskrev det som værende et godt arrangeret løb, smuk natur og "ben"- hårdt!

Aarhus MTB beskriver det selv således; "Aarhus MTB afholder igen i år MTB Maraton ved Moesgaard strand, med start på fiskermarken/vikingepladsen. I år som en del af Velofit Maraton Cup.Adresse: Strandskovvej 2, 8270 Højbjerg. Parker på p-pladsen ved stranden og følg de opsatte pile hen til vikingepladsen.Ruten er 33km lang og skal alt efter distance køres en, to eller tre gange.På ruten vil du passere tre smukke skove i Aarhus/Marselisborg området.Skovene vil byde på lidt af hvert – lækre singletracks, større stier, lange bakker, lidt asfalt og sjove nedkørsler. Uanset om du er motionist eller eliterytter vil vi tilstræbe at alle får den bedst mulige oplevelse". Læs mere og tilmeld dig på http://www.marselisborgmtb.dk

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.