Ny og spændende sponsor skriver med TMCK de næste 3 år...

February 28, 2017

Foder Engros Svendborg Øst v/Karsten Nissen er ny sponsor hos TMCK. Formand Thomas og Karsten Nissen har hertil aften underskrevet en sponsoraftale for de næste 3 år. Vi kender Karsten Nissen særdeles godt, og glæder os over at en af vores medlemsprofiler også vil være sponsor. Karsten blev vores TMCK æresmedlem i 2016 og har smittet os alle med hans altid gode humør. Han er en ivrig rytter i klubben og har efter sigende også investeret i en mtb for lidt tid siden?! Den glæder vi os til at se :) - læs lidt mere om vores nye sponsor på http://svendborg-oest.foderengros.dk

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.