top of page

Ny og spændende sponsor skriver med TMCK de næste 3 år...

Foder Engros Svendborg Øst v/Karsten Nissen er ny sponsor hos TMCK. Formand Thomas og Karsten Nissen har hertil aften underskrevet en sponsoraftale for de næste 3 år. Vi kender Karsten Nissen særdeles godt, og glæder os over at en af vores medlemsprofiler også vil være sponsor. Karsten blev vores TMCK æresmedlem i 2016 og har smittet os alle med hans altid gode humør. Han er en ivrig rytter i klubben og har efter sigende også investeret i en mtb for lidt tid siden?! Den glæder vi os til at se :) - læs lidt mere om vores nye sponsor på http://svendborg-oest.foderengros.dk

Formand Thomas og ny sponsor Karsten

Karsten skriver med TMCK for 3 år

Hunden Cæus og Karsten glæder sig til samarbejdet med TMCK

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page