top of page

TMCK Klubtøj - så er der igen mulighed for at investerer i denne kanon dragt!

Sæsonen står for døren - og tre nye sponsorer er kommet til. I går aftes kunne vi løfte sløret for den første, to følger i løbet af kort tid. De tre nye sponsorer er på trøjen. Så sponsorerne på bukserne forbliver de samme, og det er vi rigtig glade for.

Nu er muligt at få fat i denne kanon dragt for vores medlemmer til fornuftige priser. Gå ind under klub info på hjemmesiden, og "scroll" derned af.... - så finder du et herligt billede (det samme som vist her) af en glad formand. Under billedet finder du priserne på hvad vi kører med - er du til kort eller langt? - med eller uden lange ærmer eller er du en frossenpind som har brug for vinterjakken?

Kontakt os pr. mail bestyrelse@tmck.dk hvis du ønsker at bestille tøj. Bestilling senest slut uge 11. Levering primo juni.

Formand Thomas i et langt sæt

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page