top of page

Så blev året 2017 skudt igang..

Så kom vi igang med 2017 i TMCK, 19 stk stillede til start i klubben, må nok indrømme at jeg ikke troede vi ville blive så mange idag når vi tænkte på vejret tidligere. 11 på mtb drog afsted mod grusgrav samt de nye spor, 2 grupper blev vi delt op i, hvorefter vi kørte og legede i skoven 1 times tid. Race stillede 8 til start som også delte op i 2 grupper, skal da siges 2 nye ansigter dukkede op, Henrik samt Morten på race, stort velkommen til jer. Efter træning sluttede vi af med en gang suppe ved Torben og Nette, mange tak for mad👍 nu er vi igang så nu skal folk bare melde ind på face når de vil ud at køre🚴🏻🚴🏻 jeg har oprettet et gruppealbum for idag, så der kan man lægge billeder ind hvis i har taget nogen. Tak for i aften..

Formand Thomas er klar!!

11 MTB'ere afsted

Hygge hos Nette og Torben

Den obligatoriske suppe bliver indtaget med velbehag

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page