TMCK's kanondragt har sat Italien på den anden ende!!

April 5, 2017

Så har TMCK igen sat italienerne på arbejde. Marcello Bergamo er godt igang med at producerer vores kanondragt og vi glæder os som små børn, til at iklæde os TMCK's tøjet. I skal selvfølgelig ikke snydes for at se hvordan det kommer til at se ud. En stor tak til Marcello Bergamo for det fede design, og vores alle sammens Torben Bonde for at være tovholder på bestillingen. Godt sponsorarbejde af både Formand Thomas Bryde og Torben Bonde har sørget for, at TMCK de næste 3 år vil blive set ude i den dejlige danske natur. Nye sponsorer er godt placeret på tøjet, og vi sender endnu en stor tak for støtten til både nye og gamle sponsorer!

 

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.