top of page

TMCK's kanondragt har sat Italien på den anden ende!!

Så har TMCK igen sat italienerne på arbejde. Marcello Bergamo er godt igang med at producerer vores kanondragt og vi glæder os som små børn, til at iklæde os TMCK's tøjet. I skal selvfølgelig ikke snydes for at se hvordan det kommer til at se ud. En stor tak til Marcello Bergamo for det fede design, og vores alle sammens Torben Bonde for at være tovholder på bestillingen. Godt sponsorarbejde af både Formand Thomas Bryde og Torben Bonde har sørget for, at TMCK de næste 3 år vil blive set ude i den dejlige danske natur. Nye sponsorer er godt placeret på tøjet, og vi sender endnu en stor tak for støtten til både nye og gamle sponsorer!

Front med ny sponsor HPC Svendborg og Foder Engros

Ryggen med nye sponsor Drost El Service

Der er fart i det tøj!!!

Bibs shorts med velkendte sponsorer

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page