Indehaveren af årets MTB præstation 2016 er blevet endnu stærkere kørende!!

Det var som at møde en 10 årig dreng i en slikbutik, da jeg tidligere på dagen mødtes med Jørgen nede hos Jakob Werner. Han hoppede og sprang, smilede over hele femøren, da han af Jakob Werner modtog sin nye cykel. Og hvilken cykel.... waauuu, den er fed! Et fremragende valg af model og geometri, skal nok sørge for en endnu bedre tid til Bissen i år. Jørgen blir stærkt kørende! Hvilket han også lige nåede at vise lidt af i Hallindskoven og Stevneskoven. Stort tillykke med geden, håber den kommer til at give dig mange gode oplevelser! 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.