top of page

TMCK viser tænder og tandhjul på St. Bededag i Svendborg!

Malthe er sammen med to andre TMCK junior bisser klar til at vise tænder og tandhjul på fredag i Svendborg! De skal sammen med ca. 20 andre TMCK'er være med til at skabe en fantastisk stemning til Bissen MTB 2017. Kom og oplev Malte, Lucas og Emil vise TMCK frem fra sin stærkeste side. Og oplev hvordan resten af TMCK's MTB'ere klarer sig til Bissen. TMCK er næsten repræsenteret i alle kategorier og stiller selvfølgelig op i sit velkendte fantom tøj!

Bissen starter med juniorerne kl. 09.00 og derefter går det stærkt med at få afviklet løbene. Fra ca. 11.00 til 11.05 sendes de sidste ca. 20 TMCK afsted i deres respektive grupper. Vi glæder os til at se jer, håber I derude har tid, lyst og lejlighed til at støtte vores seje team. Se mere på bissenmtb.dk - der kan man se ruten og hvor i byen og skovene vi passerer.

Malte i sit TMCK fantom tøj

Bissen MTB 2017

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page