top of page

TMCK kørte Bissen MTB 2017 med super "Tour de France" støtte!

Bissen MTB 2017 - done!! Et stærkt TMCK team stillede til start til Bissen MTB 2017. Der var både junior og senior TMCK'ere afsted. Alle kæmpede sit aller bedste og det viser resultaterne da også. 01:11:05 på de første 25 kilometer fortæller, at der er nogen som har krudt i røven i klubben - godt kørt Jørgen :) Og vi skal da i høj grad også fremhæve vores TMCK juniorer - Malthe kørte sig til en flot 3. plads i sin aldersgruppe. Lucas en super flot 7. plads og Emil 11. plads i sin gruppe. Utrolig flot gået gutter, og dejligt at opleve at I gav den gas og nød det :)

Heidi kørte en super tid på 01:42:34 og fik en flot 5. plads i sin gruppe - hun deltog for 1. gang. Sejt! Og så vores topskarpe 75 kilomenter rytter, som lige fløj igennem kilometerne og landede en flot 21. plads i sin aldersgruppe - jeg bukker mig i støvet Hr. Torben Bonde.

Resten af TMCK teamet kørte også super flotte tider, de kan nærstuderes på bissenmtb.dk. En stor tak skal der gives til støtten vi fik hele vejen rundt - særligt på Galgebakken og op forbi Svendborg Navigationskole på Graaestien, hvor TMCK var skrevet mange gange på asfalten i bedste Tour de France stil - tillader mig at omdøbe stien til TMCK Hill. Tusind tak for det, håber ikke at kommunen sender en regning??!!! Sidst og ikke mindst tak til alle rytterne som deltog i Bissen, fedt at mærke hvordan vi i TMCK støtter hinanden og hjælper andre hvis de er i vanskeligheder ude på ruten.

Malthe og Lucas er så klar!

Så er TMCK på farten

Stærke ben afsted!!

Torben Bonde i god fart op af Galgebakken

Jørgen flyver afsted

Stærk Claus - han første MTB løb

Velfortjent - Claus og Karsten :)

God stil i skoven

Allan i lidt træt stil :)

Brøner med overskud

Jacob og Ulrik sammen i mål - godt gået!

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page