top of page

Ud i landet med TMCK i Juni måned

Efter en veloverstået opstart på 2017 nærmer TMCK sig en begivenhedsrig måned. I Juni måned deltager flere TMCK ryttere både i MTB løb og i raceløb rundt omkring i den dejlige danske natur. Kom og vær med eller kom og støt TMCK på ruterne. Vi lægger allerede stærk ud inden vi rammer juni med at 2 ryttere deltager (Torben & Morten) i Helnæs/Vestfyn løbet allerede i morgen, så hvis vejret er til det og du ikke har andre planer så kom og støt vores gutter :) God tur herfra!

Den 3-4 juni er der Xtreme Melfar 24 som Morten deltager i, sidste år kørte han 610 kilometer på 24 timer. Hvilket er noget af en præstation, mon han ikke lige klemmer et par ekstra kilometer ud af kroppen denne gang.

Så er der fyn rundt den 10 juni, hvor TMCK stiller med Kim, Claus, Flemming, Rasmus, Torben og Formanden. Gå ind på http://fyenrundt.com og læs mere om løbet. Og sågar tilmeld dig - vi vil rigtig gerne have flere med.

Og for MTB'erne er der Marselisborg løbet dagen efter, nemlig søndag den 11 juni. Dette deltog TMCK også i sidste år, et virkelig godt MTB løb. Læs mere på http://www.marselisborgmtb.dk - og meld dig til, det blir skiiiiii sjovt! Vi ses derude!

Hov, hov, hov - vi må ikke glemme at TMCK også deltager i sponsorløbet i Tved næste lørdag. Vi har tilmeldt 2 hold af 3 MTB'ere, kom og hep os rundt på den lille rute. Der skal samles penge ind til lokalsporten i Tved. Vi starter kl 13.00 ved hallen, det blir en fest.

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page