To TMCK esser kørte Helnæs/Vestfyn Tours i god stil i dag!

May 21, 2017

Der kunne både skrives tjek! til gode ben og godt vejr, da Torben Bonde og Morten Stjernholt Nielsen kørte de 125 kilometer ud over Helnæs/Vestfyn i dag. Løbet var arrangeret af Årup Motion Cykelklub og blev i dag afviklet for 22. gang. Der var 4 ruter at vælge i mellem, den korte på 30 kilometer, to mellemlange på henholdsvis 54 og 87 kilomenter og så den lange på 125 kilometer. Godt gået TMCK drenge med de 125 kilometer, I er vist begge klar til juni måned hvor Melfar 24 timers for Mortens vedkommende skal gennemfører, og fyn rundt for Torben. I ser begge uhyggelig stærke ud!

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.