To TMCK esser kørte Helnæs/Vestfyn Tours i god stil i dag!

May 21, 2017

Der kunne både skrives tjek! til gode ben og godt vejr, da Torben Bonde og Morten Stjernholt Nielsen kørte de 125 kilometer ud over Helnæs/Vestfyn i dag. Løbet var arrangeret af Årup Motion Cykelklub og blev i dag afviklet for 22. gang. Der var 4 ruter at vælge i mellem, den korte på 30 kilometer, to mellemlange på henholdsvis 54 og 87 kilomenter og så den lange på 125 kilometer. Godt gået TMCK drenge med de 125 kilometer, I er vist begge klar til juni måned hvor Melfar 24 timers for Mortens vedkommende skal gennemfører, og fyn rundt for Torben. I ser begge uhyggelig stærke ud!

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.