Stærkt besat 5 mands kvintet fra TMCK lagde Fyn Rundt ned!

June 10, 2017

TMCK stillede med 5 stærke gutter til Fyn Rundt. Det blev til 110 kilometer i højt tempo og godt humør. Kvintetten bestående af Martin, Kim, Michael, Flemming og fødselaren Claus kørte de 110 kilometer med tider fra 03.43 til 03:56 hvilket må siges at være særdeles godkendt. Godt gået gutter! Flemming kom for 1.gang over de 100 kilometer og udtalte efter løbet - "så er den ged barberet"! Han har vist fået blod på tanden til noget mere, 180 kilometer næste år måske?? Flot kørt Flemming, stor respekt fra bestyrelsen. Stort tillykke til dagens fødselar Claus, fedt at du valgte at bruge noget af dagen med dine TMCK kammerater, det er sku stort. Og tak for det fine vejr!

Stort tillykke til alle mand, sæsonen 2017 for TMCK's ryttere fortsætter den opadgående kurve - forsæt med det!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.