Rødder, mudder, iturevet TMCK trøje og en ovenud godkendt præstation af TMCK i Aarhus i dag!

Det lå lidt i kortene at Jørgen skulle forbedre sin tid fra sidste års deltagelse i Marselisborg MTB, og han var klar fra start. Nok også før de fleste var stået op! En kanon tid (01:44) som gav en 4. plads på 33 kilometer MTB race. Flot gået, der er sgu fart i de gamle stænger. Min første deltagelse gav en tid lige under 2 timer og en 21. plads hvilket jeg er godt tilfreds med - sidder lige i skrivende stund og klapper mig selv på skulderen. 

Næste TMCK rytter i mål blev Per, efter at han røg af cyklen og rev sin nyindkøbte TMCK trøje i stykker. Per skal nok komme sig, men trøjen er forevigt mærket af den hårde medfart Per gav den i skoven. Per kørte en super tid i 02.19 og ikke langt efter kom Michael og Michael i mål. Stærkt kørt alle mand, og fedt at opleve det gode humør før, under og efter løbet hos alle. Selve løbet og oplevelsen i skoven, var klasse! Godt arrangeret løb og fede spor med rødder og mudder. Nogle hæslige stigninger blev det også til - føj! Vi kommer helt sikkert igen næste år :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.