top of page

Rødder, mudder, iturevet TMCK trøje og en ovenud godkendt præstation af TMCK i Aarhus i dag!

Det lå lidt i kortene at Jørgen skulle forbedre sin tid fra sidste års deltagelse i Marselisborg MTB, og han var klar fra start. Nok også før de fleste var stået op! En kanon tid (01:44) som gav en 4. plads på 33 kilometer MTB race. Flot gået, der er sgu fart i de gamle stænger. Min første deltagelse gav en tid lige under 2 timer og en 21. plads hvilket jeg er godt tilfreds med - sidder lige i skrivende stund og klapper mig selv på skulderen.

Næste TMCK rytter i mål blev Per, efter at han røg af cyklen og rev sin nyindkøbte TMCK trøje i stykker. Per skal nok komme sig, men trøjen er forevigt mærket af den hårde medfart Per gav den i skoven. Per kørte en super tid i 02.19 og ikke langt efter kom Michael og Michael i mål. Stærkt kørt alle mand, og fedt at opleve det gode humør før, under og efter løbet hos alle. Selve løbet og oplevelsen i skoven, var klasse! Godt arrangeret løb og fede spor med rødder og mudder. Nogle hæslige stigninger blev det også til - føj! Vi kommer helt sikkert igen næste år :)

Michael, Søren, Jørgen, Michael og Per klar!

Aarhus MTB 2017 - fedt løb!

Jernmanden og hans lærling :)

En træt TMCK'er i mål
Den hårdt medtaget trøje!
En godkendt præstation af alle mand!

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page