top of page

TMCK til Hesselagergårdsløbet 2017 med de kommende stjerneryttere!

At tilbringe søndag morgen/formiddag med venner fra Tmck er lækkert. Men at blive hjælperytter for de unge stærke mennesker i Tmck, er en sand fornøjelse alle skulle prøve... Torben, Morten, Søren, Jacob og mig selv var klar til at yde vores bedste for emil og Marcus's bedste. Men 5 min før start valgte jeg ufrivilligt ( som sædvanligt ) at blive hovedperson på Hesselager sportsplads da mit bagdæk eksploderede med sådanne et knald at ALLE hørte det, og Jacob sejlede i flydende latex fra hjulet 😂 Men hurtig respons fra gode venner fik vi en ny slange i, og 5 sek. Efter Blev løbet skudt igang. Drengene lagde hårdt med en gennemsnits fart på 25 km/t men måtte sande at der kom en del hårde bakker hvor tempoet nok var lagt lige hårdt nok ud, Og bakkerne gjorde ondt til sidst, men ikke en gang hørte vi de seje drenge klage. Vi havde også fået selskab af en dreng som fulgte os hele vejen til mål og desværre passerede målstregen som den 1 og dermed også løb med 1 pladsen.... Men måden han fik 1 pladsen på, mindede meget om formandens måde at stjæle skilt på i torsdags 😂😉... han lå på hjul hele vejen og lod Emil og Marcus trække det hårde læs, og lige ved målstregen fyrer han den af og kommer først. Tak for en god dag, og tak for en hæsblæsende tur hjem Søren

Rytterne klar!

Venter i spænding :)

Så er vi i gang

Rytterne i højt humør

Selv mtb'erne var godt med!

Seje TMCK'er efter et godt løb

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page