top of page

TMCK indtager august måned med masser af energi!

TMCK lægger stærkt ud med at deltage i ÆRØ rundt den 5. august. Det blir en festlig oplevelse og de 6 mand som indtil videre har tilmeldt sig, glæder sig! Kom og vær med (tilmelding senest 1. august), eller tag familien under armen og en tur til Ærø den 5. august.

Dernæst blir energien vendt mod Faaborg den 20. august. Der skal vi igen køre Faaborg MTB race. Vi har mtb'ere på både Den Onde (46 km) og Den Grusomme (62 km). Der er også mulighed for at køre Den Gode (30 km), hvis du skulle have lyst til at være med. Jeg lover at det blir hårdt, men også en fed, fed oplevelse. Smuk natur, fedt spor og masser af race. Mtb racet er en del af Outdoor Sydfyn, som afholdes fra den 17 til den 20 august, hvor der er mange aktiviteter i og omkring Faaborg. Der er rig mulighed for at brænde lidt energi af i denne varme august weekend!

Her til sidst, skal det lige nævnes at træningen er i fuld gang igen. Tirsdage kl. 17.00 og torsdage kl. 18.30, og selvfølgelig de spontane weekendture ud i den skønne natur her på Sydfyn. Hold øje med facebook, der blir helt sikkert lagt noget op :)

Bestyrelsen fyrer også op for energien og mødes den 14. august til bestyrelsesmøde. Hvis du har forslag eller andet du gerne vil have vi skal tage op, så send en mail på bestyrelse@tmck.dk eller hiv fat i en af os til træning.

Vi ses derude!

Max pimpet energi bike

Ærø Rundt den 5. august

Outdoor Sydfyn den 20. august

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page