top of page

Så er Marcello Bergamo igen klar til at modtage bestillinger på TMCK klubtøj!

Systuen hos italienske Marcello Bergamo summer igen af energi! Symaskiner-ne er trådet og pigerne sidder klar til at gå i gang med bestillingerne på vores kanon klubtøj.

Gå ind på hjemmesiden under klub info. Nederst på siden vil du møde Jacob som er iklædt vores klubtøj, og under hans billede er model numre og priser beskrevet. Til denne bestilling vil der være fokus på vintersæsonen, så du er godt klædt på til regn og vind. Det er selvfølgelig muligt at bestille fra hele vores serie, men nu hvor vi ved at det tager cirka 10 uger vil det være fornuftigt at kigge på vintermodellerne.

Bestillingen skal senest være hos Torben Bonde mandag den 14. august, og bestilles på følgende mail; Torbenbonde@hotmail.com

OBS! Indbetal venligst det fulde beløb på vores konto ved bestillingen, så skal vi ikke rode med restbetalinger efterfølgende (se konto nummeret lidt højere oppe på siden under klub info, mærk indbetalingen med navn og mobilnummer).

Vi vil også til denne ordre forsøge at bestille lidt til lager, men i et begrænset omfang. Smid Torben en mail hvis du gerne vil investerer i vores super fede cykeltøj, det er bestemt alle pengene værd! Selv konen syntes at man ser godt ud!!!! Og klubbens cykelpiger ser skudda også godt ud i det!

Systuen sidder klar!

TMCK's kanondragt

Ryggen på TMCK trøjen

Bibs shorts - fås også i lang buks til vinteren

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page