7 TMCK'ere til start på Ærø Rundt!

Arrangøren CC Flying Heroes havde som udgangspunkt sørget for godt vejr til Ærø Rundt 100 km lørdag den 5. august. Men vi skulle da ikke snydes for lidt regn og en god sidevind på den første del af turen. 7 mand afsted i højt humør og med gode ben. Desværre måtte Flemming stå af efter 50 km, da han punkterede og ikke havde en slange, med lang nok ventil med :( Det tror jeg ikke kommer til at ske igen - han var godt irriteret, da vi mødte ham i mål. Men er sikker på, at han kommer stærkt igen!

De resterende 6 mand kørte nogle rigtig gode tider, og vores debutant Thomas gennemførte de 100 km i flot stil. Skal lige nævnes, at han kun har kørt en 5 -7 ture over de sidste 3 uger, så det er mere end godkendt! Dagens bedste mand blev Martin med en tid på 03:16, super kørt! Efterfølgende kom Michael, Claus, Søren, Brian og Thomas i mål, i tiderne 03:24, 03:28, 03:28, 03:55 og 04:01. Alt i alt en særdeles godkendt præstation af alle! Det er ikke sidste gang vi tager turen til Ærø for at cykle.

Tak til alle mand for at gøre vores klub synlig, og gøre det til noget at man har lyst til at gentage. Tak til fotografen (Flemming) og tak til CC Flying Heroes for at arrangere et super løb i sådan en smuk kulisse.

Godt selskab og cykling gør en glad i låget!

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.