top of page

Fantastisk aften i TMCK!

Fantastisk aften i TMCK, 24 mand og kvinder til start, gr 1,2,3 og 4 blev kørt og alle i højt humør. Det gør mig super glad og se så mange på cyklen her til aften, må indrømme mine stænger er godt brugte efter en tur i Gr. 1, tak til jer 5 der valgte og ødelægge mig helt, 3 uger uden næsten og cykle kan mærkes! En stor tak skal lyde til Sneglen for at trække tøserne med rundt på Thurø, ved fra Britt side at hun havde en super tur. Fedt og se Turtel tilbage på cyklen i gr 2, dit humør spreder sig til alle., også fedt og se de nye der var der idag, Jens og Thomas, håber i nyder og være i klubben. Tak til Martin for at punktere🍻🍻og igen tillykke med føsda' Lau det smagte godt👍👍😉 Tak for i aften. Forca TMCK!!!

Formandens disciple!!

Knald på cyklerne!

Samling ved Tved Boldklub

Lars på den lånte ged - Tak Bjørn!!

Gr. 2 tager sig en kort velfortjent pause!

Tja - vi er vel lidt som serien :)

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page