top of page

Igen i år skal TMCK's MTB'ere udfordre de sydfynske alper!

Outdoor Sydfyn har igen inviteret til at udfordre Svanninge Bakker i morgen søndag. Vi er 4 mand høj som skal forsøge at køre både benene og bakkerne flade (det første blir nok ikke noget problem). Jørgen, Per og Søren kører "den onde" på 46 km (ca. 900 hm) og Kewin kører "den grusomme" på 66 km (ca. 1300 hm). MTB løbet er en del af Outdoor Sydfyn - en tilbagevende event over 3-4 dage hvor man kan komme og udfordre sig selv i mange discipliner. Se mere på http://www.outdoorsydfyn.com/aktiviteter.

Så hvis søndagen står på den velkendte sofadisciplin, skal du da hellere komme en tur ned til Svanninge Bakker og heppe på MTB'erne fra TMCK. Vi starter kl. 09.00 fra havnen i Faaborg og er oppe i bakkerne ca. en halv time senere. Kom og kig, og hep - det blir en festlig og hård dag!

Kom og hep på TMCK!

Billede fra starten sidste år

Jørgen med den "gamle" ged :)

Kewin i vanlig god stil!

Ja det er nogen dræbende bakker i Svanninge

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page