Outdoor Sydfyn - føj for en hørmer i Svanninge Bakker i dag!

Det var både vådt, glat og rigtig hårdt i Svanninge Bakker. 4 TMCK'ere kæmpede sig igennem regnen og de mange højdemeter. Og så var 70-80 procent af skovbunden afsindig glat og mudret som trak al energi ud af stængerne! "føj for en hørmer..." 

Vi fangede lige Mads fra Sydfyns MTB til et foto, som også havde taget turen herud - desværre for ham blev løbet ikke gennemført. Ingen tvivl om at han kommer stærkt tilbage!

Ellers skød Jørgen som sædvanlig godt fart og gennemførte de 46 kilometer i tiden 2:46 - en 4. plads i sin klasse. Endnu en super tid af Jørgen! Kewin kørte de 66 kilometer i tiden 4:20 - en 23. plads i sin klasse. Per på de 46 kilometer i tiden 3:57 og Søren i tiden 3.21. Godt kæmpet alle mand - nu skal cyklerne en tur med i bruseren, for de blev godt nok beskidte!

Her til sidst skal der lyde en stor tak til Outdoor Sydfyn for at arrangerer løbet, selvom det ikke lykkedes os at køre bakkerne flade!

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.