Familiedag i bedste TMCK ånd!

Denne søndag stod på afprøvning af det nye TMCK telt, samt familiehygge med snobrød og en lille cykeltur for ungerne. Vejret viste sig fra sin bedste side, dog med et enkelt dryp eller to. Det var (er) jo trods alt også Rasmus' fødselsdag, så vi viste på forhånd at det ville blive fremragende! Ca. 25 TMCK'ere (store og små) havde taget cyklen, trillebøren til SFO'en ved Tved boldklub i dag - en rigtig hyggelig dag med grill og grin. Dette gentager vi gerne igen!Teltet stod distancen, det skal vi nok blive glade for til fremtidens arrangementer. Tak for i dag venner - og forsat god fødselsdag til Rasmus!

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.