Stjernerne stod klar, da holdfotoet skulle tages hos TMCK!

Super fremmøde til vores TMCK holdfoto gav en fed opløftet stemning resten af aftenen. Det skal dog lige nævnes at flere medlemmer desværre ikke kunne være her, men det sørger vi for at de kan næste gang!

Stor tak til de fremmødte TMCK'ere - og tak for at vise det nye sponsor tøj frem. Det ser virkelig godt ud. Dejligt også, at kunne se på billedet en masse glade ryttere og mtb'ere som nyder godt af det store fællesskab som vi har skabt sammen. Vi er nemlig Danmarks fedeste og hyggeligste cykelklub. Og der er plads til alle! Tak for det TMCK!

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.