TMCK til Tour de Kerteminde

Claus beretter fra løbet i Kerteminde i går; "Så fik TMCK sat sit præg på Tour de Kerteminde 💪💪 Og et interview med Martin og jeg blev det også til med Kerteminde Lokal avis, hvor vi fik fortalt hvilken fed klub vi kommer fra 😜👍 Tak for turen gutter"

Flemming beretter videre og sender en stor tak til gutterne som var med; "Tusind tak til Claus Ahlefeldt Laurvig Martin due og Thomas Esmann Andersen for en rigtig hygge gruppe 2 dag.. Selvom der var et par seje det smuttede rundt i raket fart..... men sejeste var nok Thomas der sprang kæden.. Han træder så hårdt... Og vupti så klarede han den og så var vi videre!"

Stærk kørt gutter - og humøret var højt i den velkendte TMCK stil!

 

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.