top of page

TMCK til Tour de Kerteminde

Claus beretter fra løbet i Kerteminde i går; "Så fik TMCK sat sit præg på Tour de Kerteminde 💪💪 Og et interview med Martin og jeg blev det også til med Kerteminde Lokal avis, hvor vi fik fortalt hvilken fed klub vi kommer fra 😜👍 Tak for turen gutter"

Flemming beretter videre og sender en stor tak til gutterne som var med; "Tusind tak til Claus Ahlefeldt Laurvig Martin due og Thomas Esmann Andersen for en rigtig hygge gruppe 2 dag.. Selvom der var et par seje det smuttede rundt i raket fart..... men sejeste var nok Thomas der sprang kæden.. Han træder så hårdt... Og vupti så klarede han den og så var vi videre!"

Stærk kørt gutter - og humøret var højt i den velkendte TMCK stil!

Martin, Claus, Thomas og Flemming klar!

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page