top of page

Torsdagstræning - TMCK Nightride! Beretningen fortjener sin plads på bloggen :)

Sikke en aften i TMCK, armene vil slet ikke komme ned igen😉 11 mand stillede til start på en gang Night ride i den sydfynske natur, jeg må sige at folk virkelig gav alt hvad de havde i sig her til aften, dagens træning lød på en del højdemeter fordelt over det meste af svendborg. Rottefælden blev kørt tynd med et enkelt rullefald fra Martin, håber du er ok, men husk altid og vælte til venstre som Morten siger, så sker der ikke noget med cyklen😉 Jens som stillede op i sit sprit nye tøj og vinterjakke, tænker der har været til en god stor swimmingpool indenunder, for du led, men sjovt var det. Hollywood Bakken blev taget, nogle var det første gang, mig selv inklusiv, men f... hvor er den fed👏👏👏 selv Rasmus tog den i fineste stil(lad være med at klodse forbremsen halvvejs😂😂) heldigvis slog du dig ikke, videre hen på galgebakken hvor alle kom op med god smag i munden🤢🤢🤢 og så nappede vi lige skolebakken til sidst. Idag bliver jeg nødt til og fremhæve en mere end andre..... Erik Berry jeg tager virkelig hatten af for dit gåpåmod, du er helt ny på Mtb men alligevel tager du samtlige bakker uden at kny en kommentar, fortsæt på den måde og du vil pludselig være den der lære fra dig, kæmpe respekt herfra🙏 og nå ja Ulrik det dæk du solgte til Jens sørgede lige for at han nappede galgebakken, så du var med os idag😉 Tak for en fantastisk aften venner, i har lige gjort min nattesøvn rigtig god.

PS Lars Koudal alt hvad Allan har sagt af onde ting til dig idag, tror virkelig han mener det😉

Rasmus

Liggende Rasmus og formanden

Jens i sit nye gear

Det omtalte gode dæk!!!!

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page