top of page

Månedens interview med Claus Ahlefeldt-Laurvig – TMCK rytter i vanligt højt humør!


Claus er teknisk serviceleder på Tved skole og en ihærdig rytter i TMCK. Claus er 47 år og gift med Jane. Sammen har de 4 drenge (26, 24 og 2 på snart 19 år). Claus er den første i en serie af interviews af medlemmer, som vi lægger på hjemmesiden, og i gruppen på Facebook. På den måde vil vi forsøge at styrke sammenholdet i klubben, og afmystificerer hvad det er for en klub vi er en stor del af. Formanden har stillet ham 9 skarpe spørgsmål, så vi også får et indblik i hvad han går og har på hjertet når det angår TMCK!

Hvad kører du på mtb eller race?

Køre kun på race

Hvor Længe har du cyklet?

Har kørt i 2 år her til 1-4-2018

Hvor længe har du været medlem af TMCK?

2 år her til 1-4-2018

Hvor hørte du om TMCK?

Det hørte jeg om da jeg købte min første cykel hos Bjørn … Fri Bike

Hvorfor valgte du TMCK?

Jeg var tilbudt at køre over hos Team Tåsinge, hvilket også var min første tanke da jeg ville begynde at køre på race. Lige indtil at jeg hørte at der var en cykelklub her i Tved, så var jeg ikke i tvivl om at jeg skulle være en del af TMCK.

Lever TMCK op til dine forventninger?

Både ja og nej…

Der mangler lidt at vi som hold stiller op til nogle løb sammen. At det er klubben der

finder ud af hvilken løb vi satser på (Fyn rundt, Ærø rundt… mm.) Og at det er klubben der giver tilskud til, om klubben så betaler hele beløbet eller noget af det (det kunne jo også være at der var en af vores sponsor der ville betale for at vi kørte et bestemt løb …??). Så ikke at vi kun er den lille gruppe på 4-5 mand der lige taler sammen om hvad vi godt kunne tænke os.

Ellers er jeg stolt at være i en klub med et så godt sammenhold!

Har du opnået dit mål for 2017? (Hvilket)

2 mål har jeg!

At være den i gruppe 2 rytter der har kørt flest km.

At køre over 6000 km på et år.

Hvad er dit mål for 2018?

Køre Fyn rundt 2018 og køre Coast2Coast Jylland 2018

Vil du forslå TMCK til andre?

Ja det vil jeg - Som et forslag ville jeg dog stille at man kan arbejde på, en mulighed for at TMCK fik til huse sammen med Tved boldklub, hvilket jeg tror ville styrke sammenholdet her i Tved… Om vi skulle give 200 kr. pr. medlem mere om året, som husleje, og 300 kr. I kontingent til klubben……. Ville ikke gøre noget.

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page