top of page

TMCK i 2018 - hold øje med hjemmesiden!

"Hvor og hvornår kan vi møde TMCK's ryttere og MTB'ere?" - Dette spørgsmål bliver vi ofte stillet af vores fans!

Det har bestyrelsen taget til efterretning og søgt højt og lavt efter løb i 2018 som vi tænker at vores medlemmer har lyst til at deltage i. Og hvor udvalgte fra bestyrelsen selvfølgelig også deltager. Hold øje med hjemmesiden, vi er igang med at udforme en såkaldt "TMCK EVENT KALENDER 2018". Der blir noget både for motionisterne og for de semiseriøse som gerne vil rykke grænser i løbet af 2018. Overvejende blir det dog løb som alle kan deltage i, og der vil også være en del løb som vores unger også kan være med i. Klubben giver tilskud til 2 løb pr. medlem.

Kan da lige i samme åndedræt løfte sløret for at vi ihvertfald kommer til at deltage lokalt i 2018, både i MTB løb og rytterløb - og vi starter godt ud i 2018 med en årsafslutning for TMCK's klubmedlemmer den 20 januar. Så sæt kryds i kalderen og tag din bedre halvdel med. Seneste tilmelding er den 4 januar. Tilmelding skal enten via opslaget på facebook eller på i mail til bestyrelse@tmck.dk

Så hold på cykel-hat og briller, kalderen blir snarest publiceret på hjemmesiden og der vil selvfølgelig være mulighed for at få tilskud til løbene. Kontakt bestyrelsen for mere info. - vi ses derude! Eller læs mere på http://mtbkalender.dk eller på http://cykelmotion.dk/kalender/ og andre sider. Kom gerne med input til hvad vi skal satse på i 2018 for at skabe et større sammenhold :)

TMCK Event kalender 2018

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page