top of page

Glædelig december TMCK'ere - Event Kalenderen for 2018 er nu klar!

Så springer vi ind i december måned hvor kalendergaverne bliver beundret og pakket ud med stort iver. Her hos TMCK har vi ikke lavet en gavekalender, men en Event Kalender for det kommende år. Vi har fundet og planlagt events og løb gennem hele 2018 hvor alle kan være med. Gå ind og kig - og se om der ikke skulle være et event eller to, du kunne have lyst til at deltage i. Der er vist ingen tvivl om at event kalenderen blir et hit og at den holder sig kørende længere end til påske!

TMCK's event kalender har fået sin helt egen fane på hjemmesiden så du nemt kan "scrolle" ned gennem de indtil videre 18 events som vi tænker at du vil være interesseret i. Hvis nu du finder andre events og/eller løb som ikke står i kalenderen, som du tænker at vi skal deltage i. Skriv da til bestyrelsen på mail bestyrelse@tmck.dk så vi også kan få dem med. Vi ses derude - husk julehygge torsdag den 21 december i klubhuset kl. 20.15. Formanden står klar med æbleskiver og gløgg. Og selvfølgelig vores "nytårskur" den 31 december om formiddagen!

Julemanden cykler oz - det er vi glade for i TMCK!

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page