top of page

1. advents juleinterview med Heidi Jensen - en sej MTB'er i TMCK!


Heidi er lægesekretær på OUH Svendborg og er gift med klubbens kassemester Allan Jensen. Sammen har de to skønne børn, Simone på 7 år og Lucas på 9 år. Sidstnævnte gennemførte Junior Bissen MTB i år i super god stil, og tog en sikker 7 plads - et lysende TMCK talent. Heidi selv gennemførte også Bissen MTB i 2017 og tog en 5 plads i sin klasse – super godt gået. Ud over at være en blændende MTB’er i TMCK, bruger Heidi fritiden på at løbe. Og i 2018 har vi hørt at hun skal igen skal udfordre sig selv i løbeskoene og selvfølgelig på sin MTB!

Heidi er vores andet interview, som vi lægger på hjemmesiden, og i gruppen på Facebook. Formanden har stillet hende 10 skarpe spørgsmål, så vi også får et indblik i hvad hun går og har på hjertet når det angår TMCK!

Som en af de eneste kvinder i TMCK, kan du så sætte ord på hvordan det er?

Det er egentlig helt fint at være en af de eneste kvinder. Vi få kvinder har det rigtig godt sammen (også med mændene), og mændene er super søde til at passe godt på os og lære os nogle fif til at køre godt på mtb. Men skulle der komme flere kvinder til klubben, skal de være så hjertens velkomne.

Hvad kører du på mtb eller race?

Jeg kører på mtb – men jeg kunne godt overveje at prøve race, når jeg engang får mere tid til det.

Hvor Længe har du cyklet?

Jeg har cyklet knapt 1½ år – får dog ikke cyklet så meget her om vinteren.

Hvor længe har du været medlem af TMCK?

Det passer vist meget godt med at jeg har været medlem af TMCK lige så længe som jeg har cyklet mtb.

Hvor hørte du om TMCK?

Min mand er medstifter af klubben.

Hvorfor valgte du TMCK?

Jeg valgte TMCK fordi der er sådan nogle søde og rare mennesker, der egentlig bare ønsker at få nogle hyggelige timer på cyklen et par gange om ugen. Det er virkelig fantastisk at være med i skovene, og der sker næsten altid et eller andet spændende.

Lever TMCK op til dine forventninger?

Helt klart. Jeg har ingen ambitioner om at blive verdensmester – mit primære mål for cyklingen er at få noget motion og nogle gode timer i sadlen, og det kan jeg helt sikkert få i TMCK. I TMCK er der plads til alle :) Og så er der jo et fantastisk klubhus, hvor man kan få lidt godt til ganen efter cykelturen.

Har du opnået dit mål for 2017? (Hvilket)

Ja – mit eneste mål var at gennemføre Bissen – og det gjorde jeg. Det var et fantastisk løb.

Hvad er dit mål for 2018?

Jeg ønsker at deltage i Bissen igen – denne gang forhåbentlig med Britt ved min side. Jeg kunne godt tænke mig at blive bedre – og det synes jeg egentlig også jeg bliver næsten for hver gang jeg er med - men det vil stadig kun være på hyggebasis.

Vil du foreslå TMCK til andre?

Helt sikkert. Der er flere medlemmer – og især formanden – der virkelig brænder for klubben og gør en masse gode tiltag, bl.a. afholdelse af julefrokost, udflugter mm. Og hver uge kan man melde ind, om man kommer til træning – det er en rigtig god ting.

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page