top of page

Månedens interview med Henrik Mose Mortensen - en ny sej MTB'er hos TMCK


Henrik er ny på MTB og ny i TMCK, men viser allerede gode tegn på at blive en habil MTB'er. Han har allerede tilmeldt sig 2 lokale MTB løb i 2018 - Stærkt! Privat er Henrik gift med Tine og sammen har de to skønne børn, Kaya på 5 år og Arthur på 2 år. Når Henrik ikke cykler er han tømrersvend hos Bjarke Høising.

Formanden har stillet Henrik en række skarpe spørgmål, så vi kan få et bedre indblik i hvem denne humørfyldte TMCK'er er.

Hvad kører du på?

Jeg kører på MTB, men vil ikke udelukke at vognpakken kan blive udvidet med en racer.

Hvor længe har du cyklet?

Jeg har cyklet siden sommer. Så jeg er meget ny på MTB men syntes at det er pisse sjovt.

Hvor længe har du været medlem?

Ahh - det blev jeg også ret hurtigt, så også siden sommer.

Hvor har du hørt om TMCK?

Jamen Martin og Molle har fortalt mig om det, så det var helt naturligt at det blev TMCK.

Hvorfor valgte du TMCK?

Jamen fik at vide at der var plads til alle og det må man sige at der er. For ellers ville jeg jo heller ikke kunne være med haha.

Lever TMCK op til dine forventninger?

Jah det må sige at den gør. Nu var jeg jo med til festen og man må sige at man kan mærke at folk virkelig brænder for den og det er fedt.

Har du opnået dit må for 2017?

Nu har jeg jo ikke cyklet så langt endnu og de vilde styrt er også udgået, så det vil jeg mene.

Hvad er dit mål i 2018?

Uha det var værre. Jeg skal cykle Tåsinge løbet, som jo er i min gamle baghave - det er jeg meget spændt på. De siger at det er hårdt på Dådyrsporet som jeg kun har prøvet en gang endnu. Bissen skal jeg nok også ha med men det bliver nok kun de 25 (der må gerne grines). Og så forsat få en masse gode km i benene sammen med TMCK og diverse løgnehistorier på cyklen samtidig.

Vil du foreslå TMCK til andre?

Nej det vil jeg ikke! Jeg vil på det kraftigste anbefale det til andre.

Lige et sidste spørgsmål, fik du gode julegaver i 2017?

Hahaha JA. Julemanden var med Tåsinge løbet. Så fik jeg et GPS-ur. Også fik jeg jo en TMCK jakke som jo bare er lækker, så det må jeg svare ja til at jeg gjorde.

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page