top of page

Aarhus Bike Show 2018 i weekenden den 3. og 4. marts fik fint besøg af to TMCK'ere

Kold søndag i marts.. Sne på vejene, koldt og blæsende holder os fra vejene i Gruppe 2 så Kim Jacobsen og undertegnede drog mod Århus til cykel udstilling for at se på nyt lækkert "cykelgear"...

Ankomst til Århus 1130 fandt vi hurtigt ride huset og indenfor mødte der os masser af lækre cykler tøj, hjelme, sko og andre skønne men også dyre sager... Vi så virkelig til vores overraskelse at stort set alle cykler også racere skal være med skivebremser fremover.... På den ene af standene var der endda skivebremser af carbon... Så blev der sagt vauw.. Selv en ægte "italiener" var imponeret og syntes det kunne man da godt opgradere med...

Ud over udstillingen med alle de lækre sager var der ude foran eller nærmere bagved ride huset opvisning af 2 gutter på BMX lignende cykler, der gav opvisning i deres kunster på cykel....

Dagen blev afsluttet med et spændende foredrag med den gamle OL guldvinder Niels Fredborg der fortalte lidt anekdoter fra hans karriere som banerytter bl.a. sammen, og imod Ole Ritter som i øvrigt sammen med hans søn Christian Ritter arrangerer udstillingen Bikeshow. Vi var enige om det var en rigtig dejlig dag dog med lidt flere stande næste år bliver der lidt mere at komme efter.. Men det var første år vest for Storebælt så garanteret 2019 bliver større og bedre... Tak til Kim for et godt initiativ med turen der op... Det gør vi en anden gang igen...

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page