TMCK generalforsamling 2018

April 5, 2018

Så lykkedes det igen at få afholdt generalforsamling i TMCK! Stemningen viste sig at være særdeles god blandt de 26 fremmødte TMCK medlemmer - der blev diskuteret godt og kontruktivt, en fornøjelse at være en del af. Tak for det!

Tak til Tved skole for lån af lokaler og tak til Claus for at arrangerer det, det var en god ramme at afholde generalforsamling i :) 

Det lykkedes også at få en ny bestyrelse på plads, der skal videreføre den gode TMCK ånd. Så en stor tak skal det lyde til den afgående formand Thomas Bryde for et stort arbejde i TMCK, tak til Allan Jensen for en sikker hånd i bogføringen, tak til Ulrik Brøner for hans altid gode humør og tak til Jacob Christiansen for at være med til at løfte opgaverne i klubben. Den nye bestyrelse er derved blevet 4 mand rigere, og vi har fordelt posterne som følgende - Formand; Søren Kilbæk, Næstformand; Morten Stjernholt, Kasserer; Kaptajn Flemming Langballe(ny), Sekretær; Rasmus Jensen, Bestyrelsesmedlemmer; Martin Pedersen(ny), Kim Therkildsen(comeback) og Torben Bonde samt Suppleanter; Michael Pheiffer og Dannie Rasmussen(ny). Et stærkt hold er sat, velkommen til! Det bliver spændende at komme i gang med arbejdet i TMCK, der er mange gode ting på tegnebrættet!

Referatet fra generalforsamlingen samt kontitueringen vil blive sendt ud pr. mail til alle medlemmerne. Slutvis vil vi bare igen sige tak for endnu en fed aften i TMCK, dejligt at mærke den store interesse for klubben samt lysten til at møde hinanden andre steder end ude i skoven eller på landevejen! Vi ses derude!! (beklager den dårlige kvalitet i billederne, det må simpelthen gøres bedre næste gang Hr. Formand)

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.