top of page

De seje MTB'ere fra TMCK Tåsinge rundt!

Hermed lidt billeder fra dagens gruppe 4 tur. 4 seje mtb’ere stod klar kl. 10.00. Kristian Skov, Per Kristian Hansen, Jørgen Pejstrup Madsen og undertegnede. Missionen var klar. Tåsinge skulle indtages med Jørgen som tourguide. Over Svendborgsundbroen og til højre igennem Horseskoven. Efterfølgende til skovene omkring Gl. Nyby og Valdemarsslot. Der blev holdt godt på og pulsen høj😅.

På vej ned mod Troense gik det galt. Med ca. 35 km/t valgte en sort kat at tage Jørgens forhjul, som tog noget af en flyvetur 😢. Håber din hofte er ok igen min ven. (Hvis nogen er i tvivl om hvor vigtig en cykelhjelm er, så se vedlagte billede). Vi må i øvrigt sande at en kat har 9 liv, den var ihvertfald hurtigt væk....

Afslutning på galjebakken, hvor alle kom op💪. Tak for en god tur på 41 km, hvor vi gerne havde været styrtet foruden.

Jørgen, Per, Christian og Martin afsted i super vejr

Det fås næsten ikke smukkere!

Av av Jørgen hjelm efter "katteangrebet"

Alt i orden, humøret forblev højt!

Sidste stop!

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page