top of page

TMCK sæsonstart 2018

Så blev sæsonen officielt skudt i gang i TMCK. Og hvilken start..... 14 seje TMCK’ere havde trosset kulden og var klar til hygge og cykeltur. 9 på race og 5 på mtb. Særligt velkommen til de 2 nye Kristopher Larsen og Jesper Kollerup (comeback)👍🚴. Gruppe 1 + 2 kørte mod Gudbjerg hvor de delte sig. Det blev til 44 km i gruppe 1 og 38 i gruppe 2 i god vin 🌪💨💨. Stærkt kørt gutter 💪💪. Gruppe 4 på mtb kørte på sporene, hvor Bissen ruten blev trænet. Efterfølgende i Christiansminde hvor Dannie Rasmussen fik debut på Hollywood.... fedt Dannie 👍. Det blev til 22 km. De hele sluttede ved Torben hvor Nette Bonde stod med skoldhed suppe til alle mand 🥣. Det var simpelthen verdensklasse!!!! Og fedt at Lars og Allan lige kiggede forbi👍 Tak for en super aften gutter😊🥇

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page