TMCK's gruppe 2 en tur på isjagt i Kerteminde!

Dagens gruppe 2 var lidt af en udfordring vi havde sat op.. Vaffelhuset i Kerteminde var målet.. Kim Jakobsen Claus Ahlefeldt Laurvig og undertegnede lettede fra boldklubben kl 10 af snoede veje mod Kerteminde.. Isen var i top og ja ved godt jeg skylder den I 2.. Hjemover langs kysten mod Avnslev over ullerslev og Ørbæk... Og jo vi kørte forbi bageren.. Videre hjem over med pitstop his Martin Due og Frue.. Godt at se Martin er på vej ovenpå igen.. Tak for en helt igennem fantastisk trænings og hygge tur i ægte gruppe 2 ånd.. Det gør vi igen 🚴🏻😁

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.