Når alle holder fri St Bededag skruer TMCK's MTB'ere Bissen på!!

April 26, 2018

Traditionen tro stiller TMCK med en god håndfuld MTB'ere til start til Bissen 2018 i Svendborg. Det blir en fed oplevelse både for vores MTB'ere  - men også for jer som kommer og støtter os på ruten. TMCK stiller med 2 juniorbisser til start kl. 09.00, der er vist nogle placeringer som skal forsvares fra sidste år! Dernæst går lige lidt tid før at de (indtil videre) 778 MTB'ere fra hele landet bliver sendt afsted. Vi har en enkel MTB'er på 75 kilometer, 10 mand på 50 kilometer og 3 på de 25 kilometer - det blir simpelthen en fest!

Så kom ud og støt de lokale drenge fra TMCK - ruten og tidspunkter kan man finde på bissen.dk - kan dog lige nævne et par enkelte gode steder hvor TMCK kommer farende; Frederiksøen, Møllergade, skolebakken, Gaglebakken og selvfølgelig TMCK Hill (bakken op bag Simac). Samt i Stevneskoven og Hallindsskoven - Vi ses derude!

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.