top of page

TMCK klubtur 2018 til Silkeborg

Hold nu op en tur.. Landet hjemme og godt nok mange ting der skal bundfælde sig efter sådan en klubtur til det midtjydske.. 🚴🏻 Tror alle der var med er enige om at det må vi gøre igen.. Weekenden er gået med totalt hygge kammeratskab på højeste niveau og masser cykling både på race🚴🏻og mtb.. 🚴🏻😁. Vi landede fredag midt på eftermiddagen i de mest fantastiske område hos de skønneste mennesker. Blev vist rundt og fik en klar fornemmelse af at være meget velkomne.. Straks hoppede alle mand i cykeltøj og der blev kørt et par timer.. Aftenen gik med skønneste menu alla Flemming Langballe.. Natten blev taget til hjælp hyggen fortsatte mange gode snakke og et enkelt glas eller 2 blev nydt.. Lørdag indtog vi alle den lækreste morgenmad og tog derefter på togter rundt i Silkeborg og omegn mtb nåede en skøn tur omkring Ry.. Søren Jeppesen kørte retur til vores "feriested" resten af holdet drog mod Fyn.. Vi 3 på race nåede Ca 90 km +det løse.. Sørme om ikke Langballe havde arrangeret pitstop ved Ry hvor hans forældre stod med lækre sandvich cola og kage.. Gode bakker fantastiske veje.. Lørdag aften var vi alle 4 trætte så efter aftensmad og kaffe sænkede roen sig hurtigt alle var trætte.. Søndag blev brugt på lækreste morgenmad og en tur på race små 50 km inden turen atter gik mod Fyn.. Et lille pitstop ved Vejle lidt frokost og så tak for denne gang.. Ses igen næste år.. Håber virkelig vi vil kunne samle flere.. Dette er som en sagde en tur og oplevelse vi vil snakke om mange år fremover.. 🚴🏻

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page