top of page

Race Around Denmark - en vild oplevelse og fortælling!

I weekenden kørte jeg Race Around Denmark, i kategorien Challenge unsupporten. Altså 800km uden nogen former for hjælp på max 48 timer. Jeg startede fredag kl 18:12 og som jeg havde håbet på holdt jeg mig på cyklen den første nat, og da solen stod op kom der energi igen. Hele lørdagen blev der kørt godt med kilometer, og ikke mange pauser ud over når jeg skulle ind og købe mad og drikke. Lørdag aften, Kort før Esbjerg stod Martin Pedersen sammen med hans drenge og Emil😊det va...r skønt lige med 5 minutters pause i godt selvskab. Da jeg nåede midnat lørdag, kunne jeg mærke at jeg var nød til at finde et sted at sove, det blev til 30 minutter siddende i et busskur med en anden rytter. Jeg satte mig på cyklen og kørte ca 3 timer mere, men hovedet kunne ikke følge med, så jeg sov 20 minutter i en indkørsel, inden jeg fortsatte, jeg tror at jeg var i Kolding ca kl 5:30 og her fortsatte jeg ud på de sidste 122km mod Horsens over alle de lede bakker der er i området(ca 1200 højdemeter på 122km) på det tidspunkt lå jeg forrest og gav alt hvad jeg havde for ikke at blive indhentet. Klokken 11:27 søndag rullede jeg over målstregen i Horsens som den første i min kategori🥇det var ikke placeringen der betød så meget, mere det at gennemføre. Vi startede 4 mand og kun 2 af os gennemførte. Jeg endte med at køre ca 835km på 41 timer og 15 minutter, og det blev til 50 minutters søvn på 2 døgn. Rent fysisk måtte jeg ikke modtage hjælp, men mentalt fik jeg kæmpe af hjælp af venner, familie, TMCK familien og ikke mindst Karen Ethelberg Ejerskov Tror lige jeg tager et par dage fri fra cyklen!

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page