top of page

Juni måneds interview med Flemming Biil - en gennemsyret fantastisk TMCK'er!

Privat er jeg gift med søs på 6 år.. Vi har tilsammen 4 børn 2 hver.. En hjemmeboende som i øvrigt i øjeblikket går på efterskole på Ærø. Arbejder i Click (Fotomagasinet) i Gerritsgade hvor jeg har været siden 1989...Til status tæller de mig med på inventarlisten.

Hvad kører du på mtb eller race?

Jeg kører primært race, er vist blevet en fast del af gruppe 2 efterhånden... Har dog en MTB som bliver brugt en sjælden gang imellem.. Og kun når jeg får dårlig samvittighed over den fine nye cykel bare står der....

Hvor Længe har du cyklet?

Jeg har cyklet en del år men aldrig i klub og kun for mig selv..

Hvor hørte du om TMCK?

En dag forrige år hvor jeg til spinning kom til at snakke med Holger Thomsen om at der faktisk var en lille klub i Tved og de kørte torsdag kl. 1830... Yes endelig en klub hvor træningstid passede til butiksarbejdstider... Startede stille og roligt op.. Fandt hurtigt fantastiske venskaber og det at køre sammen med andre var helt anderledes..

Hvorfor valgte du TMCK?

TMCK er en klub med plads til alle og det er for mig meget vigtigt at ingen bliver ladt i stikken.. Kammeratskab og sammenhold er det der gør jeg elsker hver gang der bliver kaldt til træning, klubtur eller løb... Nyder de timer vi har sammen..

Lever TMCK op til dine forventninger?

Jeg må indrømme mine forventninger til pludselig at skulle være en del af en klub og skulle møde til faste træninger ikke var så store.. Men det ændrede sig hurtigt.. Man følte sig velkommen fra første dag.. Og blev hurtigt taget under Claus Ahlefeldt 's vinger og han hjalp de første mange gange på turene. Jeg følte mig bestemt ikke tryg i starten.. Havde haft blodprop et par år før og den nervøsitet for om den kom igen under pres lurede.. .. Tror ham og jeg fandt et fælles fodslav fra dag et og vi har de samme værdier og samme ambitioner for gruppe 2.. Vi vil være der for hinanden og for alle, ingen skal føle sig alene på vejen når vi kører...

Har du opnået dit mål for 2017/18?

Mine mål for 2018 er klart at komme i bedre form hvilket er lykkes ved træning på landevejen hele vinteren og masser spinning, s timer om ugen. Vægten er også raslet ned så træningen har båret frugt.. Fyn Rundt og Coast2Coast er 2 af de store mål for 2018.. De første løb er gennemført allerede her i 2018 stjernetramp i april og Carl Nielsen tour sidst i maj.. Selvfølgelig i selskab med verdens bedste holdkammerater..

Hvad er dit mål for 2018/19?

Det store mål i 2019 er måske lidt vanvittigt men Skagen til Svendborg ca. 430 km på en dag.. (sidste år kunne jeg med held køre 100 km)

Vil du forslå TMCK til andre?

Jeg vil helt klart foreslå TMCK til andre.. Hvis man ønsker at være en del af et fantastisk sammenhold... Jeg kunne ikke forestille mig at køre andre steder.... Og skal vi lave en oldboys afdeling kører jeg til jeg bliver 80 år..

Dejlig tur i godt selskab

Claus og Flemming i højt humør

TMCK - når cremen af cremen viser sig frem :)

Klubtur 2018 - Silkeborg

Vintertræning i godt selskab

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page