top of page

TMCK junior start i skoven

Så blev TMCK-Junior skudt igang. Og sikke en succes!!! 6 unge TMCK’ere i alderen 5-11 år stod klar. 2 x Malthe, Frederik, Emil, Bertram og Conrad. På dagen assisteret af Morten Stjernholt Nielsen, Malene Dahl Mathiasen, Kim Jakobsen, Michael Pfeiffer. Undertegnede kun med kamera i dag 📸.

Det blå spor blev kørt i forskellige længder, hvor turen bød på hygge, grin, læring, kammeratskab og masser af snak.

Efter turen blev Ale nr. 16 glassene fyldt med Saftevand og der var frugt..., gifler og kaffe til de voksne. En helt igennem fantastisk start for de unge mennesker👍😊.

Husk TMCK-Junior kører den 1. Søndag i hver måned kl. 10.00. Så har I børn der bidt af en gal cykel som os andre, eller kender I nogle unge mennesker der vil med, ja så er det bare op på cyklen..... 😉🚴.

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page