top of page

TMCK har bikefitter Mads Dellgren på programmet den 29 august!

Er du cykelrytter og vil du gerne køre hurtigere? Eller blive fri for skader? Eller bare blive klogere på hvordan du kan optimere din performance og træning? Så kom til spændende foredrag med Mads fra Dellgren Bikefit. Tved skole, fællesrummet den 29 august kl. 19 - 21.00

Send en mail til bestyrelse@tmck.dk eller fang en af os til træning eller på messenger. Mads fortæller om, hvordan cykelindstillingen er en vigtig faktor i optimeringen af din ydeevne, komfort eller rnt skadesforebyggende. Desuden diskuteres betydningen af rytterens fysiske formåen for den optimale position på cyklen. Blandt andet taler han om emnerne: - Hvad er den perfekte sadelhøjde? - Må det gøre ondt at cykle? - Hvor vigtigt er det at trække i tråddet? - Er der forskel på bikefit? - Sadler og klamper - Hvad betyder corestyrke og fleksibilitet for din position? Du får tips og tricks til valg af sadel og klampeopsætning og der er frit skud for spørgsmål. Om Mads: Mads er fysioterapeut og bikefitter med uvildig klinik i Odense. Han har været en del af det team, der bikefitter Tinkoff-Saxo, Astana og Quick-Step. Han har lavet mere end 2000 bikefits på alt fra almindelige motionister til top-ryttere som Peter Sagan, Simon Andreassen, Ivan Basso og Michael Mørkøv. Idag tilbydes bikefit, laktattest, core/styrketræning og behandlinger i klinikken hos Kadence i Odense. Se mere eller book tid på www.dellgrenfys.dk // www.kadence.dk Adressen er Wichmandsgade 7b, 5000 Odense C.

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page