TMCK til Tour de Kerteminde

September 16, 2018

Efter små 6-7 uger væk fra raceren, var det igen tid til at få gang i den. Det blev gjort i godt selskab med Flemming Biil Theilgaard, Thomas Esmann Andersen og Claus Ahlefeldt Laurvig :) Tour de Kerteminde 60 kilometer blev kørt i fin stil og i godt tempo. Jeg måtte desværre en tur i asfalten da vi kom til at ligge en smule for tæt i en større gruppe, men hey... sådan er det at lege med de store drenge :) Selvom hånden, benet og cyklen fik en tur blev løbet gennemført og godt hjulpet af mine gode venner i TMCK :) Tak for det!

 

De to langdistanceryttere valgte selvfølgelig at cykle hjem, og derfor også lidt billeder fra deres hjemtur. Stærk kørt gutter, i er sgu nogle hårde bananer. Tak for en god dag på trods af lidt forhindringer, man blir sgu glad i låget af at køre med de gutter. Tour de Kerteminde kan varmt anbefales, alle kan være med. Og så er det også bare en smuk tur :) Tak for en dejlig dag!👏👏👏

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

January 31, 2020

January 31, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Kontakt

Følg

© 2017 TMCK.