top of page

TMCK til Tour de Kerteminde

Efter små 6-7 uger væk fra raceren, var det igen tid til at få gang i den. Det blev gjort i godt selskab med Flemming Biil Theilgaard, Thomas Esmann Andersen og Claus Ahlefeldt Laurvig :) Tour de Kerteminde 60 kilometer blev kørt i fin stil og i godt tempo. Jeg måtte desværre en tur i asfalten da vi kom til at ligge en smule for tæt i en større gruppe, men hey... sådan er det at lege med de store drenge :) Selvom hånden, benet og cyklen fik en tur blev løbet gennemført og godt hjulpet af mine gode venner i TMCK :) Tak for det!

De to langdistanceryttere valgte selvfølgelig at cykle hjem, og derfor også lidt billeder fra deres hjemtur. Stærk kørt gutter, i er sgu nogle hårde bananer. Tak for en god dag på trods af lidt forhindringer, man blir sgu glad i låget af at køre med de gutter. Tour de Kerteminde kan varmt anbefales, alle kan være med. Og så er det også bare en smuk tur :) Tak for en dejlig dag!👏👏👏

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page